goed1.jpg

Veel bedrijven besteden opdrachten uit aan gecertificeerde bedrijven. Als een bedrijf gecertificeerd is, mag de opdrachtgever erop vertrouwen dat de uitbestede werkzaamheden veilig en te allen tijde professioneel worden afgerond. Maar is dat altijd zo? Veel gecertificeerde bedrijven leveren niet het beste resultaat. Daarom werkt Quracom B.V. niet alleen aan het certificeren van ons bedrijf, maar ook met gecertificeerd personeel, zodat we u de professionaliteit kunnen bieden die u verdient.


VCA
Kwaliteit staat hierbij natuurlijk voorop. Al ons personeel is VCA gecertificeerd en al ons materiaal en gereedschap wordt jaarlijks gekeurd, zodat wij de werkzaamheden onder veilige werkomstandigheden kunnen uitvoeren.

BHV EN EHBO
Meeste van ons medewerkers zijn  EHBO / BHV / AED'ers gecertificeerd
In het geval van calamiteiten kunnen we snel handelen. Hiernaast kan het personeel snel de juiste informatie overbrengen naar bevoegde instanties. Indien noodzakelijk dat een AED apparaat ingezet moet worden, onze mensen zijn hiervoor gecertificeerd.
Dit doen wij om ons en uw veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen.

Elektrisch schakelen ( NEN 3140 )
Gecertificeerd vakbekwaam persoon geeft een volledige instructie om de werkzaamheden op een veilige en correcte manier volgens NEN 3140 uit te voeren. Veilig werken aan elektrotechnische installaties, derden veilig laten werken aan installaties en gebruikmaken van de juiste gereedschappen en preventiematerialen.

VMware Certified ( VSP 4 ) ( VTSP 4 ) ( VCP5-DT ) ( VCP510-DV ) ( VCP410 )
Met de VMware Certified Professional – Desktop (VCP5-DT) certificering kan een Virtualisatie System Engineer laten zien dat hij/zij kennis heeft van installatie en configuratie van een VMware View omgeving en de daarbij horende View Clients. Kandidaten dienen hiervoor goede kennis te hebben van de vSphere omgeving, de belangrijkste componenten en hun relatie tot storage en netwerk en bekwaam zijn in het designen van een datacenter.

Certified Technology Specialist
De TS certificeringen zijn niet allen voor Microsoft certificering. Ze zijn ontworpen om uw vaardigheden op het vlak van een specifieke technologie en/of platform te valideren. we kunnen het vaardigheden in één of meerdere specifieke data en securty technologieën aantonen.

Certified Repackaging Engineer
Het automatiseren en optimaliseren van software installaties. Oftewel, het aanpassen van programma’s, zodat deze in één keer geïnstalleerd kunnen worden op een grote hoeveelheid computers. Zogenoemde image op maat.

Certified Novell Engineer
Certified Novell Engineers (CNE’s) hebben bewezen de technische vaardigheden te bezitten om oplossingen in Novell omgevingen te ontwerpen en te implementeren. Aanpassen tot professioneel server platform.

IT Service Management
Servicemanagement is het vakgebied dat zich bezighoudt met het inrichten, managen, adviseren  en verbeterenvan van ICT-dienstverlening aan interne of externe klanten.

Microsoft Certified Professional
De Microsoft Certified IT Professional (MCITP) certificeringen zijn gericht op IT professionals die zich, met diepgaande kennis, richten op een specifieke rol. Bijvoorbeeld een Database Administrator of een Enterprise Desktop Administrator. De MCITP certificeringen gaan verder dan het kunnen toepassen van een technologie en/of platform. Ze richten zich ook op zaken als het ontwerpen van de juiste architectuur of het maken van de juiste technologie keuzes.

Certified Linux Professional / Linux Technical Specialist
Linux kennis is niet alleen meer "handig om te hebben", maar onmisbaar geworden in het beheer van al deze toepassingen. Linux is niet meer weg te denken uit de wereld van de professionele IT. Het heeft zijn intrede gedaan in de hedendaagse datacenters in ongelofelijk veel toepassingen, waarbij Linux het Operating System is voor hypervisors & cloud-toepassingen, appliances, servers en embedded systemen.