Wie zijn wij?
Quracom heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot expert op het gebied van specialistische en complexe IT-netwerksystemen. Daarnaast heeft Quracom veel kennis van en ervaring met beveiligingstoegangssystemen.
 
Wat doen wij?
Wij zijn expert op het gebied van uitvoering, advies, beheer en support van infrastructuur, hardware en applicaties.
 
Wat drijft ons?
De ontwikkelingen en veranderingen in de ICT gaan enorm snel, vaak sneller dan organisaties aankunnen. De meeste bedrijven worstelen met het up-to-date houden en efficiënter laten functioneren van hun systemen. Uit onderzoek en eigen ervaring weten we dat succesvolle veranderingen wel degelijk mogelijk zijn.  Een ander type leiderschap is daarin, naar ons oordeel, allesbepalend. Wij vinden en weten dat het kwalitatief efficiënter kan.
 
Wat doen we nog meer?
Wij zijn continu bezig met de ontwikkeling van ons bedrijf en ons personeel in de vorm van trainingen, cursussen en certificaten.
 
Hoe doen we dit?
We werken met medewerkers die beschikken over veel kennis van onze kwaliteiten. Daarnaast hebben onze salesmedewerkers ook een technische achtergrond. Daardoor begrijpen we sneller wat nodig is en kunnen we sneller handelen. Zo besparen we u (hoge) kosten.