SUPPORT
NETWERK
ONDERHOUD
KWALITEIT

Wat is Network monitoring?


ProfileNetwerk monitoring is een veel strategischer instrument dan de naam doet vermoeden. Het omvat het continu monitoren van problemen, maar gaat ook over het optimaliseren van gegevensstroom en toegang, in een complexe en veranderende omgeving. Onze tools en diensten zijn net zo talrijk en gevarieerd als de omgevingen die ze bewaken en analyseren.

Netwerk monitoring is een kritische IT-functie voor een bedrijfsnetwerk die geld kan besparen en netwerkprestaties verbetert, de productiviteit van werknemers verhoogt en infrastructuurkosten reduceert. Een netwerk monitoring systeem controleert een intern netwerk op problemen. Het kan worden ingezet bij de broadcasting, het opsporen van twijfelachtige activiteiten van gebruikers, overbelasting, gecrashte servers, dicey netwerkverbindingen of andere apparaten.

Adrem Software NetCrunch biedt oplossingen en biedt op efficiënte wijze een volledig en betrouwbaar inzicht in de performance van de IT-infrastructuur. Het is ingedeeld en afgestemd op de informatiebehoefte op alle lagen – zoals servicedesk, specialisten en procesmanagers - binnen de beheerorganisatie, zodat op het juiste niveau de juiste beslissingen kunnen worden genomen.

Wij leveren en installeren diverse netwerk monitoring software. Vanuit onze praktijkervaring weten wij dat Adrem NetCrunch Monitoring het beste resultaat garandeert. Adrem NetCrunch Monitoring Software is daarnaast financieel aantrekkelijk en zeer gebruiksvriendelijk..

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Neem gerust contact met ons op..