SAMENWERKING
SOLUTIONS
NETWERKEN
VERBINDINGEN

Infrastructuur

Een netwerk dient betrouwbaar, duurzaam en veilig te zijn. Een goede netwerkinfrastructuur is namelijk het ‘hart’ van de ICT-omgeving en de basis van een betrouwbaar bedrijfsnetwerk. Het aanleggen van het netwerk en daarbij benodigde bekabeling vormen de basis van het ICT-netwerk waardoor gebruikers en toepassingen met elkaar verbinding kunnen leggen.
Bij bekabelingsprojecten is het vaak de vraag waar de kostencomponenten en technische mogelijkheden liggen en wat de invloed is van actieve apparatuur op de passieve bekabelinginfrastructuur. Er moet nagedacht worden over het aantal aan te sluiten apparaten en er dient ook rekening te worden gehouden met toekomstige uitbreidingen.
 
Deze en andere vragen moeten worden beantwoord voordat er een ontwerp kan worden gemaakt.  Quracom helpt u met het beantwoorden van deze vraagstukken op basis van LAN-/WAN-netwerken. Wij bieden diverse scenario’s voor verschillende omgevingen. Een infrastructuur kan namelijk op verschillende manieren worden opgebouwd qua bekabeling en netwerkcomponenten.
Infrastructuuroplossingen van Quracom zijn betrouwbaar en bieden zekerheid en continuïteit.

Bij Quracom bent u gegarandeerd van betrouwbare oplossingen op het gebied van bekabeling en connectiviteitverbindingen. U kunt rekenen op jarenlange ervaring met het realiseren van bekabeling voor data, beveiliging en telecommunicatie. Wij kunnen u in alle fasen ondersteunen: van ontwerp tot aanleg en van afmonteren tot onderhoud van het netwerk.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Neem gerust contact met ons op..